Google Translate

© Denise Gok. Blogger tarafından desteklenmektedir.

Kalıcı Makyaj - Make-up Permanent - on Facebook

Facebook Sayfamıza Katılabilirsiniz: 


Classy Purpelle


Kalıcı makyaj hakkında tüm bilgiler

Kalıcı makyaj hakkında tüm bilgiler Kalıcı makyaj hakkında tüm bilgiler

Kalıcı makyaj yüzün ifadesini netleştiren bir çerçevedir
Kalıcı makyaj gözlere, kaşlara, dudaklara uygulandığında onları sadece belirginleştirir. Normal makyaj gibi abartılı değildir.Kalıcı makyaj yüzdeki ifadeyi netleştiren bir çerçevedir.
Kalıcı makyaj cildin yüzeyine yapılmaz. Deri altına pigment (renk hücreleri) enjekte edilerek yapılır. Bu pigmentler derinin altında kaldığı için soluk ve mat görünür. Bu pastel görüntü kalıcı makyaja yumuşacık bir doğallık verir.

KALICI MAKYAJ HAKKINDA HERŞEY

Kalıcı makyaj







Yakın tarihte yapılan kazılarda, m. ö. 2000 senelerine ilişkin bazı mumyalarda hala belirgin olan ve ingilizce "skin art" yani cilt sanatı tabir edilen kalıcı makyaj izlerine rastlanmıştır. o çağda bu işlemlerin kurum, barut gibi renklendirici maddeler kullanılarak; sivrileştirilmiş taşlar ve diğer bazı ilkel aletler yardımıyla yapıldığı tahmin ediliyor.

Günümüz teknoloji ve bilgi düzeyi, kalıcı makyajın bundan böyle tamamen steril ortamlarda, çok daha zararsız ve ağrısız olarak uygulanmasına müsait.

Zamanın giderek daha değerli hale geldiği şehir hayatının ritminde, her an bakımlı ve hoş görünmek herhalde çok rahat ve pratik olsa gerek diyorsanız...

WEDDİNG DAY-DÜĞÜN ZAMANI






MARİLYN MONROE-MAGNİFİQUE ALBUM..





MAKE UP


LİPS...







BLACK





RED...


ROSE..


BROWN..


THİNK PİNK-PEMBE DÜŞLER...